Krekry

Krekříčky jsou super v tom, že si je můžete obměnit mnoha způsoby - jiné koření, jiná semínka, jiná mouka. V uzavřené krabičce navíc vydrží několik dní :)

Ingredience:
hrnek celozrnné mouky
hrnek jiné mouky
1/2 hrnku vody
3 lžíce olivového oleje
semínka dýně
sušený česnek
sůl

Postup:
1. V robotu smícháme všechny ingredience a vypracujeme tuhé těsto (trvá to pár vteřin).
2. Vyválíme tenký plát a nakrájíme těsto na čtverečky.
3. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme 25 - 30 minut na 180 stupňů.



1 komentář:

  1. Ahoj, máš super úvodní fotku. Modré veganské prasátko mě zaujalo na první pohled :) Jinak ke krekrům - jsou opravdu dobré ? Poslední dobou vařím tak složitě, že mi připadá, že něco tak jednoduchého snad ani nemůže chutnat dobře :D rozhodně je vyzkouším, hned jak se mi uzdraví ruka :)

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za jakýkoliv komentář! :)