Ingredience:
150 g namočených kešu oříšků
250 g tuhé části kokosového mléka z plechovky
50 g kokosového oleje
5 lžic oblíbeného sladidla
balíček jáhlových piškotů
káva na namáčení
lžíce kakaa
lžička instantní kávy
Postup:
1. Scedíme kešu oříšky a nahážeme spolu s mlékem, sladidlem a kokosovým olejem do mixéru/foodprocessoru a roumixujeme na hladký krém.
2. Uvaříme si kávu a namočíme do ní piškoty postupně, které skládáme do skleničky nebo do dortové formy vyložené pečícím papírem. Piškoty postupně zaléváme krémem.
3. Dáme ztuhnout do ledničky přes noc. Nakonec smícháme kakao s kávou a tiramisu před podáváním posypeme.
Vypadá užasně , rozhodně zkusím...
OdpovědětVymazatNa mé strance je giveaway , budu ráda, když se zapojíš..
To vypadá super! Zkoušela jsem tiramisu jednou s banánem (aby to drželo..) a bylo to taky dobrý.
OdpovědětVymazatAhoj Market, z kolika plechovek je asi ten kokosový krem- ať vím,kolik nakoupit :). Dekuji
OdpovědětVymazatAhoj, ja som robila z jednej plechovky :)
VymazatAhoj, jak je velká ta forma? Chtěla bych zkusit klasickou 28cm, mám množství zdvojnásobit?
OdpovědětVymazat