Nepoužila všechny přísady, co jsou uvedeny v originálním receptu, chybí mi tam zázvor, koriandr a petrželka, takže pokud to chcete mít úplně origo tak je tam dodejte. Jo a bulky jsou z Lidlu, tam mají vegan po 6 kusech.
2 hrnky strouhané mrkve
1,5 hrnku uvařených jáhlů
0,5 hrnku pražených slunečnicových semen
0,5 hrnku praženého sezamu
1 cibule na jemno
0,5 hrnku strouhanky
3 lžíce oleje
3 lžíce mouky
2 lžíce sójové omáčky
chilli
sůl
pepř
pepř
Postup:
1. Smícháme veškeré suroviny dohromady a vytvoříme placky. Dáme do předehřáté trouby a pečeme 15 minut, obrátíme a pečeme dalších 15 minut.
1. Smícháme veškeré suroviny dohromady a vytvoříme placky. Dáme do předehřáté trouby a pečeme 15 minut, obrátíme a pečeme dalších 15 minut.
2. Bulky opečeme v troubě, naspod dáme trochu kečupu, salát, placku, sýr (např. Veganline), rajče a přikryjeme vrchní částí bulky s majonézou.


Jsou super. Naprosto dokonale. Diky za recept :). Od Tebe me jeste nezklamaly :)
OdpovědětVymazatMám radost! Děkuju :)
VymazatMňam, něco podobného by měli začít prodávat i v McDonaldu, ne ty jejich...ehm dobroty :D Vypadá to skvěle :))
OdpovědětVymazatFakt ďakujem za recept, pre mňa urcite najlepšie burgre👍aj chuť aj štruktúra!👍
OdpovědětVymazatTento komentář byl odstraněn autorem.
OdpovědětVymazatDomácí burgery děláme často, hlavně teď na podzim, kdy je na to ideální počasí. Přemýšlím ale, že bych pořídila nový gril, protože ten náš už má své za sebou. Máte někdo zkušenosti s https://www.avenberg.cz/k95-grilovani-grily-na-drevene-uhli z této nabídky? Zajímá mě, kolik se toho na ně vejde a jak dlouho udrží žár bez přikládání. Díky moc za jakýkoliv tip! :)
OdpovědětVymazat